Aangifte inkomstenbelasting

Belastingaangifte doen? Dit moeten we allemaal wel eens.
Heeft u een uitnodiging ontvangen vanuit de belastingdienst en weet u niet wat u doen moet? Dan kan ik u helpen!

 

Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Ook dan kan het alsnog voordelig zijn om een belastingaangifte te doen. Door een belastingaangifte in te vullen kunt u zien of u dit jaar te veel aan belasting heeft betaald. Hierdoor is het mogelijk om geld terug te vorderen van de belastingdienst. Doet u geen aangifte, dan krijgt u ook geen geld terug.

Wilt, of kunt, u hulp gebruiken bij het invullen of verzenden van uw inkomstenaangifte? Dan kan ik u helpen!

 

Om u goed en volledig van dienst te zijn, heb ik wel een aantal gegevens van u nodig: uw jaaropgave, uw financiële bankafschriften en de jaaropgave van uw hypotheek. Als u obligaties of aandelen heeft, dan dient u hiervan ook de gegevens mee te nemen. Heeft u het afgelopen jaar veel ziektekosten gemaakt buiten uw eigen risico, dan adviseer ik u om alle betalingen hiervan ook mee te nemen. Al deze gegevens verwerk ik vervolgens in uw inkomstenaangifte.

 

Bent u gehuwd of samenwonend met een samenlevingscontract, of als u een koopwoning of kind op beide namen heeft, dan kunt u ervoor kiezen om gezamenlijk de inkomstenaangifte in te vullen. Dit is gemakkelijker en geeft veel voordelen.


De kosten voor het invullen van uw inkomstenaangifte bedragen €35,- voor één persoon, voor een gezamenlijke inkomstenaangifte kost het slechts €50,-.